Loading…

Wat is jouw leven en wat kan ik voor je doen?

 Free Lay Out Van Kleurrijke Verse Bloemen En Planten Stock Photo

Je weet hoe het is. Je begint jezelf af te vragen, "Is dit waar ik nu hoor te zijn?" Misschien heb je het gevoel dat je bent gestopt met proberen. Het voelt niet goed. Je weet dat je een goed mens bent, maar je weet dat je gestopt bent met proberen en gewoon niet weet hoe het zou voelen als je slaagt.

Als je, wat jij denkt, een groot werk te doen hebt, of het nu zelfontplooiing is, loopbaanontwikkeling, familiekwesties, of het nu je relatie met je ouders is of je relatie met je partner, of het nu je gezondheid is, of een van die dingen waarmee je je vast voelt zitten, maar niet weet hoe je moet beginnen, dan heb je overeenkomsten om je te helpen!

Dus als je in een situatie zit, waarin je je 'vast' voelt zitten en je weet niet wat je moet doen, dan kan ik je helpen. Voel je vrij om contact met me op te nemen. Ik ben er om je te steunen en aan te moedigen, ook al ben ik heel erg op mezelf.

We kunnen gewoon even stilstaan en om je heen gaan kijken en vragen: wat is dit? Hoe leef ik? Wat wil ik nu? Wat is er nu mogelijk voor mij? Wat kan ik nu ontgroeien? Wat is er voor mij mogelijk in de toekomst?

Dit zijn allemaal vragen. Ik denk niet dat we ze op de een of andere manier achterstevoren moeten begrijpen. Je kunt in detail gaan en naar je verleden gaan, en je kunt naar je verleden gaan. En als je jezelf afvraagt wat je nu wilt, dan heb je vrijelijk de 'can do'-houding, want je weet wat je wilt doen en je kunt het nu wel of niet doen. In een later stadium zal het anders zijn. Dus tenzij je een goeroe hebt die zegt dat je het in dit leven kunt doen, dan nee, dat kun je niet, maar je kunt je afvragen wat mogelijk is.

We kunnen ingaan op al deze verschillende gebieden van ons leven. Bijvoorbeeld, wat is er vandaag voor mij mogelijk? Wat doe ik, als ik al iets doe? Wat kan ik doen voor mezelf, vandaag? Wat kan ik voor mijn partner doen, dat goed voor hen zal zijn? Wat kan ik voor mijn kinderen doen, en wat doe ik nu voor hen? Wat kan ik voor mezelf doen? Begrijp je het plaatje? Ga op elk gebied van je leven in, nu meteen!

Dus op dit moment kun je gaan zitten en opschrijven wat je wilt voor jezelf, voor je partner en voor je kinderen. Dan moet het natuurlijk wel bij de leeftijd passen. Iedereen weet dat er geen geld, geen dubbele cheeseburger in de auto of geen korting met de kinderen op mag, want mensen moeten hun kinderen opeten! Het is een lokale regel. Het is gewoon een goede regel.

Het is belangrijk dat je het recht en de gevoeligheid hebt om voor jezelf te beslissen wat de mogelijkheden voor jou in de toekomst zijn. Soms is het belangrijk om niet aan de toekomst te denken, maar alleen aan de komende maanden of de komende jaren, want dat is eigenlijk alles wat er gebeurt. Net zo goed, als het voor u niet zo duidelijk is, want dat is zeker ook een van de belangrijkste aspecten.

Je moet bedenken wat het is dat echt goed voor je zou zijn. Ik bedoel niet ik bedoel geld, want geld is belangrijk voor het leven door die grenzen. Maar bedenk wat is het ding dat je nodig hebt dat ik niet heb en wat zou lijden. Misschien het fysieke ding dat je nodig hebt in je leven. Misschien het emotionele dat je niet hebt. Misschien de spirituele relatie die je zou willen hebben, nu of later.

Dus dat is het begin van mijn zoektocht naar mezelf en het gesprek met mijn coach over hoe ik verder kon gaan met mijn leven, een baan kon krijgen, uit kon gaan en plezier, tijd en energie met mijn gezin kon hebben, zonder te hoeven lijden onder de problemen van het niet op zijn plaats zijn. Wat is er niet op zijn plaats in jouw leven? Wat is er nu niet op zijn plaats? Wat zou uw leven gelukkig en gezond maken? Kun je denken aan een van de mogelijke overeenkomstige sporten of een manier om te doen wat je zou willen doen als je kon?  Coach Roosendaal

Ik hoop dat je gaat nadenken over de gebieden in je leven die goed zijn, maar ook een aantal onnodige beperkingen hebben, en dan moet je hulp krijgen om deze beperkingen te overwinnen, want ze houden je tegen. Het idee van het krijgen van een coach of een soort van steun voor je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling is helemaal niet nieuw.

Ik doe al bijna twintig jaar aan sport en geloof me, ik heb zelf als coach alcohol gedronken toen ik nog niet helemaal aan de drank was. En ik zeg je, ik hoefde dat niet te doen. Wel, omdat het deel uitmaakte van mijn toenmalige levensstijl, maar nu niet meer.

Leave a Reply