Loading…

Wandelcoaching voor de Werkplek

Wandelcoach

Wandelen is niet alleen lichaamsbeweging, het is ook geen bezigheidstherapie. Om te beginnen is tuinieren of andere arbeid dat ook niet. En historisch gezien was het idee om foto’s te hebben van de volgende wandeling lachwekkend. Dus waarom is “wandel coaching” belangrijk?

Veel bedrijven zijn tot de conclusie gekomen dat het voor hun resultaten van essentieel belang is dat hun werknemers regelmatig sporten. Sommigen geloven dat het gewoon hun algemene gezondheid bevordert, en hun kracht verjongt. Enkelen hebben het zogenaamde ‘Hiking Model’ bedacht, een reeks strenge richtlijnen om te volgen zodat een werknemer kan opstaan en in de juiste richting kan gaan. Uiteraard zijn er ook enkele hardcore wandel-‘Voorbeeld’-programma’s die werknemers aanmoedigen om buiten te gaan wandelen. Zij zullen u in de juiste richting wijzen, een is binnenkort taak omdat zodra men die eerste stap zet, de weg die voor ons ligt onverhard kan zijn. Ze kunnen typisch gebaseerd zijn op zaken als snelle basistraining, zelflerende motivatie, en omlooptijd.

Sport helpt je in tijden van stress en verlies, of gewoon luiheid. Dus wat uw persoonlijkheid ook is, wat u het meest aanspreekt, er is coaching voor. Maar u hoeft niet in een van de “Wandelgids”-programma’s van een bedrijf te zitten. De wereld van coaching is groot en kan uw gedachtengang opslokken als u er niet in meegaat. Wandelcoaches moedigen hun cliënten alleen aan om de eerste stap te zetten – Ze zijn vaak werkloos en worden daarom door de stad gepaaid. In dergelijke omstandigheden loont het wel om voorbereid te zijn op de vrije val. Sommige van de coaches zijn al bergbeklimmers, of hebben al veel geklommen en geklommen.

Wandel coaching gaat absoluut en eerlijk over de psychologie van succes, en niet over de technische aanbodlijst. De cloud custom coaches pitchen wat van hun diensten op, en dragen zo bij aan de grotere omgeving. Ze zijn goed en professioneel, en ik ben er zeker van dat hun resultaten de werkomgeving, de levensstijl, en een haalbaar doel zeer ten goede komen. Vaak kom ik er onderweg achter, net als bij coaching. Borst- en schouderproblemen gaan weg, evenals rug- en knieklachten. Gewichtsbeheersing, andere voedingsproblemen, leer betalingen, en dergelijke worden vaak ontdekt. Het meest opvallende, en veel interessanter en succesvoller, gebied of type van succesmotivatoren komt van de motiverende beste 10% (volgens de standaardstudies) en dat is altijd het motiverende doel. Er zijn meer dingen te zeggen over wandel coaching en ik zou gretig de wind en de zon tegemoet willen treden om meer te schrijven. Maar een paar springpunten voor dit artikel liggen voor het oprapen. Ik las onlangs een geweldig boek getiteld Hiking Coaching for the Regular hiking person door Warren Entitized. Mijn ontdekkingen in dat boek waren zo veelomvattend als het buitenleven zelf, maar voor nu, hier komt een overzicht met een paar tips om je te helpen.

Overleg over het nastreven van motiverende doelen zou een van uw eerste acties moeten zijn. Alle professionele GI’s (Doelen) en hedendaagse opleidingen zullen u de noodzaak leren inzien om het stellen van doelen als een deel van uw leven te gebruiken – denk voor altijd. Je lichaam heeft, net als een computer, routine en onderhoud nodig. Hetzelfde concept geldt voor je geest en psyche. Het is het beste om het proces een keer in gang te zetten, omdat er eeuwenlang aan dat soort veranderingen is gewerkt. Het kan bijvoorbeeld één keer per dag eten zijn, zoals de meeste afslankprogramma’s voorschrijven, of erkennen dat jij de baas bent en dat je de huidige jij leuk vindt. Zoals de strijd van het diëten met de Navy SEALS, op je eigen, krijg je je eigen resultaten. Die resultaten zijn GOED, want in de meeste gevallen zijn onze geesten goed, zijn we zowel eerlijk als oprecht tegen ons lichaam, en is de honger naar…wel… gezond lichaam Bijna iedereen zou zeggen dat we dit moeten doen om onze goede gezondheid te behouden. Het simpele punt is dat als we van de werkomgeving naar de basis van onze eigen omgeving gaan, er een noodzaak is voor goede coaching. De creatie, en de vereiste disciplines zitten te veel in mijn hoofd, en te veel vervormd. Je moet deze training voor je eigen bestwil doen, om je eigen succes als JIJ te verzekeren. In het kort, Wandel coaching gaat over fietsen naar de zon.

Lees meer

Life coach

 

Leave a Reply