Loading…

Hoe weet ik of ik gezond gevoelig ben?

nervous system - prikkels zenuwen stockfoto's en -beelden

Hoe weet ik of ik gezond gevoelig ben?

Er is een breed scala van emotionele intelligentie tests die je kunt nemen, en degene die je het meest waarschijnlijk bekend is met de Iribe factoren. Je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord, en nu kun je zien waarom het waarschijnlijk een van de meest gebruikte persoonlijkheidstests is. Als het u lukt door Iribe heen te komen, geeft het u een idee van uw algemene stemming en oriëntatie en zou het nuttig moeten zijn voor alle soorten mensen.

Hoewel het een uitstekende test is, waarom gebruikt u niet eerst een van de andere beschikbare persoonlijkheidstests? De grootste verwarring van persoonlijkheidstests is dat ze allemaal verschillend zijn. Persoonlijkheidstests zijn gebaseerd op activiteiten die u leuk vindt, de dingen waar u goed in bent of die u leuk vindt of het type persoon waarmee u alles benadert.

Als je mij vraagt naar de persoonlijkheidstests, is er één vraag die mij al jaren plaagt. En dat is of je de Iribe of E schalen moet gebruiken voordat je een persoon benadert en eerlijk en diepgaand antwoord geeft. Ik heb jarenlang veel cliënten gehad die de Iribe gebruikten voor gedrags- en persoonlijkheidstests en altijd klaagden over de manier waarop ze werden beantwoord. Ik vond het uiteindelijk moeilijker en minder bevredigend om gewoon de E-schaal te gebruiken voor persoonlijkheidstests. Er zijn andere tests die u in de toekomst misschien liever gebruikt die vergelijkbaar zijn met de Iribe. Sommige die korter zijn, zijn misschien makkelijker voor het E temperament, maar als u de lengte een probleem vindt, zorg dan dat u zich inleest over de E test. Het andere is om je te realiseren dat persoonlijkheden niet per se een E of N (extravert) temperament hoeven te hebben. Een E komt vaker voor, en een N komt vaker voor, maar het zijn allebei normale temperamenten en ze kunnen in allerlei situaties worden gebruikt. Wat u verder moet weten is dat persoonlijkheidstests u alleen de totale persoonlijkheid kunnen laten zien, en dat ze zich niet richten op één kant van een persoonlijkheid. Dus kort gezegd, het E temperament kan niet worden gebruikt voor algemene persoonlijkheidstests.

Als u sommige vragen beantwoordt, denkt u misschien dat u een betere dirigent bent als u de twee trait kiest. Hoewel het beter is om trait te kiezen, is het niet essentieel om beide te zijn. Er is een gastspreker vanavond die een aantal geweldige inzichten zal delen over de twee verschillende eigenschappen en hoe elke eigenschap kan bijdragen aan het antwoord op de vragen. Kijk er dus naar uit om verschillende perspectieven te horen over de twee eigenschappen en hoe elk al dan niet kan bijdragen tot het type vraag waarmee u momenteel geconfronteerd wordt.

Als je beter wilt werken met de Iribeictribe, zoals Adrienne deed, wil je misschien eens kijken naar de archetypen van Jung en overwegen welke het beste bij je passen. Er is een schat aan werk om elk van hen echt te begrijpen en te leren hoe je ermee kunt werken. Het is echt belangrijk om een paar dingen te overwegen. Ten eerste had Jung zelf twee heel verschillende reacties op de typen (Iribei en Jungiaans) en welke de beste manier zou zijn om met de informatie te werken. Overweeg dus de manier waarop Adrienne en Iribei werken, de integratie van de twee psychologieën, en wanneer je te maken hebt met broadenyahoo!60 adviezen van over de hele wereld in hetzelfde rapport, zal het gemakkelijker zijn om tot een soortgelijke conclusie te komen.

Iribe biedt een verscheidenheid aan activiteiten om u te helpen uw Iribe-structuur te ontdekken, en Adrienne heeft vele gelegenheden gehad om u daarbij ook te helpen. Maar uiteindelijk moeten jullie beiden op dezelfde plek uitkomen, en dat is een gezonde verkenning en creatie van je persoonlijke en muzikale pad. Om dat te doen, zul je moeten werken met jullie beider percepties, vermogens en denkprocessen. Zoals met alle werk, hoe meer je het doet, hoe gemakkelijker het wordt, en zowel discipline als overzicht worden gemakkelijker.

Als je eenmaal een proces hebt gecreëerd om met je beide waarnemingen en vermogens te werken, dan kun je genieten van de verkenning, de catharsis en de nieuwe informatie met betrekking tot je spiritualiteit en de reis van het leven!

Leave a Reply