Loading…

Hoe kun je je voeten er jonger uit te laten zien?

Medisch pedicure Roosendaal

Iemand die naar de salon gaat voor pedicure, gaat daar meestal heen voor een voetmassage, een lichte nagelreiniging, een kuitmassage, of om de teennagels te laten knippen, ontharing crèmes te laten aanbrengen en teennagels te laten lakken. Sommige salons bieden zelfs uitgebreide voetbehandelingen, die alles kunnen omvatten van een massage tot een complete lichaamspakking.

Omdat dergelijke medische pedicures erop gericht zijn uw voeten er perfect uit te laten zien, is het belangrijk dat ze zacht aanvoelen en dat ze uw voeten en hun functie respecteren. Wanneer u een afspraak maakt, stel uw klant dan vragen over haar of zijn voeten. Kom meer te weten over haar huidige hygiënische gewoonten, en vertrouw haar genoeg om haar de nodige beschermingsmiddelen mee te laten brengen om de gezondheid van haar voeten te waarborgen. Vraag tijdens het consult om een patchtest, zodat je weet of je klant allergisch is voor de chemicaliën voordat ze aan de pedicurebehandeling begint.

Bij uw eerste pedicure moet u ernaar streven om het uw cliënt zo comfortabel mogelijk te maken. Een klant die binnenkomt en op de pedicurestoel gaat zitten en aan het eind van haar sessie een bankje krijgt om op te zitten, voelt zich misschien een beetje ongemakkelijk, maar zal al snel merken dat er aandacht aan haar voeten wordt besteed terwijl ze op de stoel zit. Daardoor zal haar aandacht worden afgeleid van de stoel naar de voet spa. Verlaat de salon en ga voor uw klant zitten. Gezichtsuitdrukkingen en oogcontact zijn een goed idee. Sommige cliënten geven er de voorkeur aan met u te praten terwijl ze hun voeten in het water hebben, dus dit kan een goede manier zijn om inzicht in hun leven te krijgen. De klant zal waarschijnlijk de avond tevoren haar voeten grondig willen wassen, omdat ze spataderen of een ingegroeide teennagel kan hebben. Als u dit protocol volgt, kunt u zien hoe ze op de behandeling reageert, dus houd dit in gedachten als u haar pedicure dag plant.

Dus terwijl je naar haar voeten kijkt, aandacht besteedt aan haar hoofd en oren, en haar waarschijnlijk vraagt naar haar teennagels, moet je ook aandacht besteden aan haar voeten. De voeten zijn de belangrijkste show van haar lichaam en daar moet aandacht aan worden besteed. Veel vrouwen hebben de neiging hun voeten te negeren, maar het schept prachtige mogelijkheden om er aandacht aan te besteden.  Uw klant wil misschien wat zachte muziek op de achtergrond en u kunt haar wat kussens aanbieden om haar voeten comfortabel te masseren. Daarna kun je haar een voetenbad aanbieden waarin ze haar voeten kan laten weken en dan kun je haar helpen met haar voeten. Als haar voeten nog droog zijn, kun je haar aanbieden om sokken aan te trekken, zodat ze de ervaring kan beginnen van het voelen van de zachtheid en de aanraking van het ruwe materiaal.

Dus terwijl je naar haar voeten kijkt, moet je ook nadenken over wat je nog meer voor haar kunt doen. Je kunt haar suggereren dat ze wat leuks moet doen met haar vriendinnen in de salon en misschien met haar vriendinnen uit moet gaan aan het eind van haar dienst. Je kunt ook aanbieden om haar jas en Cells mee te nemen en misschien zelfs eten. Misschien vindt ze andere dames voeten massage terwijl ze op zoek naar een nieuwe salon. Als uw suggesties haar bevallen, kunt u een plan beginnen uit te werken om haar uw schoeisel en andere dingen te bezorgen zodat zij plezier kan hebben en gelukkig kan zijn. Misschien vindt ze het bijvoorbeeld leuk om een pedicure te nemen in de salon. Als ze dat niet wil, kunt u haar helpen een nieuwe winkel te vinden die op een goede afstand ligt, zodat ze die ervaring kan hebben zonder te hoeven verhuizen.

De klant zal waarschijnlijk willen weten of ze volgend jaar een nieuw paar schoenen krijgt of dat ze nog steeds haar nagelriemen zal laten knippen. U kunt haar ook deze informatie geven, zodat ze er zeker van kan zijn dat ze de best mogelijke ervaring blijft hebben. Als zij op zoek is naar een plaats waar zij haar nagelriemen kan laten knippen, kunt u haar ook aanraden om op internet te zoeken naar websites van mensen die deze service in haar omgeving aanbieden. U weet hoe handig het is om precies te weten wat de juiste informatie is met het oog op haar volgende bezoek.

Leave a Reply