Loading…

Hoe bereik je je passie?

 

 

 

 

Mijn passie begon zodra ik afstudeerde aan de universiteit. Het was mijn droom om me te verdiepen in de cursussen van de universiteit, cursussen die helemaal over mij zouden gaan, over me time. Ik hou van leren. Ik hou van lezen en ik heb grote fantasieën, grote dromen voor ogen.

Tegen het einde van de universiteit was het voor mij duidelijk dat ik mezelf echt wilde verbeteren in de wereld. Mijn eerste carrièrestop was dan ook bij de luchtvaartmaatschappij Southwestalon (hij was mijn eerste klant). De vraag naar luchtvervoer in Europa was groot en de maatschappij beloonde je op basis van je prestaties, niet op basis van de duur van je verblijf.

Toen ik in de airbus van een luchtvaartmaatschappij zat, ontmoette ik een charmante dame, die toen midden 70 was en een tweede generatie senior officier bij het bedrijf. We begonnen over het leven te praten en ik hoorde dat haar ouders vanuit Italië naar Canada waren geëmigreerd. Ze waren erg dankbaar voor al het onderwijs dat ze haar hadden gegeven. Ze zei dat ze wilde weten hoe ze hetzelfde kon doen.

“Als het een geval is van in rijkdom geboren worden, dan zal zij het juiste bedrijf vinden,” zei ik haar. Met die woorden werd ik ooggetuige van de vreugde van die jongeren die klaar waren om hun lot te veranderen. Eerst immigreren in hun eigen land en nog belangrijker, klaar om hun lot te veranderen.

Ik heb gezegd dat er geen slechte werknemers zijn; het gaat allemaal om de houding en de benadering van de managers ten opzichte van hun werknemers. Wat vaak gebeurt, is dat de werknemers niet weten hoe ze de positieve kant moeten kiezen van de verschillende situaties die het leven hen voor de voeten werpt.

Het zette me aan het denken over de moeilijkheden uit mijn verleden en hoe die mijn focus en houding ten opzichte van het bedrijf hebben beïnvloed. Ik werd gretig om mijn passie te leven. De aanpak van mijn senior management in het begin van mijn carrière gaf me het gevoel dat ik niets had om enthousiast over te zijn. Eerst werd ik student, dan leraar, nu universitair docent. De hal waar ik heen wil is op de een of andere manier een vreemde en enorme plaats waar ik gepassioneerd over wil zijn.

Ik vroeg me af hoe mijn collega’s, die ook gepassioneerd zijn over wat zij in hun carrière doen, tot hun bestemming komen. Er was een gevoel van Inch-er-ation.

Weet u waar u heen wilt met uw carrière? Weet u waar uw passie ligt?

Succes en mislukking komen voort uit uw concepten en passie in het leven. Ons bedrijf faalt wanneer een juist en positief begrip van de visie niet bestaat. Maar wij vragen hoe onze klanten falen op een moment dat de volledige bron van hun passie en diepe toewijding aan hun werk straalt.

Zij verwachten altijd een werkend product en een operatie die de beste resultaten zal opleveren. Zij verdienen dit met passie en overtuiging! Tot op zekere hoogte straalt hun vertrouwen er vaak vanaf.

U hebt uw missie, visie en strategie.

– Kun je je onderscheiden van je concurrentie? Kun je je klanten tevreden houden? Kun je je leveranciers op het goede spoor houden? Die leiderschapskwaliteiten zullen je helpen om je passie te verwezenlijken. Maar wat nog belangrijker is, is je passie, je vastberadenheid. Het is belangrijk om jezelf gelukkig te maken. We wilden snel slagen, zo snel mogelijk, zonder er al te veel voor te moeten betalen.

U hebt misschien veel ideeën, resultaten die u wilt bereiken en zakelijke doelstellingen die u wilt realiseren. Toch is er een groot risico dat u succes boekt, om uiteindelijk in frustratie te eindigen. Is het niet het tij dat uw onbekwame en verstrooide stengels komen laten zien?

Eerste les in leiderschap:

– Om succesvol en gelukkig te zijn, moet je je passie vinden, waarin je geïnteresseerd bent

– Definieer je missie, maak er een missie van die iedereen begrijpt

– Zorg voor het juiste management, dat de juiste resultaten kan behalen die u persoonlijk kunt behandelen

– Werk vervolgens aan uw strategie, met name uw strategie om winstgevendheid te genereren.

Migos metro is gelegd in een poging om de opkomst van hun exploitanten te versnellen om de reistijd voor passagiers te verminderen. Dus hier gaan we nu met dit enorme kapitaal en de onvermijdelijke investering, om de passie van een persoon levend te houden.

– Zodra u uw visie en missie hebt bepaald, ontdekt u de succescode voor de productie, die het genereren van pure inkomsten uitdaagt.

– Zelfs als u het grote idee hebt, de juiste bedrijfsstrategie, moet u de mensen zien om het succes van uw passie op grotere schaal te realiseren.

– Dit betekent niet dat je het wiel opnieuw moet uitvinden omdat je die ene tientallen kent die werken, maar om een persoon in het juiste klimaat te brengen

– Soms helpt het om de juiste mensen bij de industrieel te hebben die uw visie steunen.

Denk en kies even na over de liefde voor uw bedrijf en de juiste mensen om u heen.

– Wat is de juiste mentaliteit in zaken? Welke fouten kun je toevoegen of misschien weglaten?

Lees meer…

Life Coach Rotterdam

Mindset Coach

 

 

 

Leave a Reply