Loading…

De Wet van Aantrekking

Spiritueel coach

Als we eenmaal de werking van de menselijke geest begrijpen (en de beperkingen die deze ons oplegt) hoeven we onszelf niet meer kunstmatig op te leggen aan onze menselijke geest. Dit bevrijdt ons en laat ons mens-zijn gaan waar het moet gaan. THE mary is de moeder van alle coaches. Ze is een professional, opgeleid in psychologie, spiritualiteit en het gebied van de humanistische psychologie. Ze werkte vroeger als therapeut in haar adviesbureau en brengt nu haar helende gaven naar vrouwen die klaar en bereid zijn om te groeien op vrijwel dezelfde manier als haar kinderen. Dit zijn enkele van de vragen die Mary in een sessie met u zal stellen.

1. Waarom wil je rijk zijn? Wat is je onderliggende motivatie om rijk te willen zijn? Wil je geld of wil je zelfontplooiing?

2. Hoe gemakkelijk val je in de categorie Makes-No-irds? Wordt je gek van je eigen feilbaarheid of is het een deel van je menselijke natuur?

3. Hoe kun je beter met je persoonlijke kritiek omgaan? Hoe reageer je op harde oordelen over jezelf.

4. Wat weerhoudt je ervan de kracht van de Wet van Aantrekking te voelen? Geloof je in kwantummechanica? Zou God je ooit een e-mail sturen om je te laten weten hoe je een e-mail verstuurt? De Wet van Aantrekking werkt maar voor één persoon tegelijk, het werkt niet als er twee of meer bij betrokken zijn.

5. Hoe kun je je meer verbonden voelen met de mensen van wie je houdt? Bevredigen geld en roem je van binnenuit? Begrijp je je sterke emotionele aantrekkingskracht en wil je jezelf daar inzicht in geven?

6. Hoe kunt u de Wet van Aantrekking positief toepassen op uw directe leven? Is er een georganiseerde spirituele coach die u aanmoedigt om uw bewustzijn bewust open te houden? Kunt u het Goddelijke voelen in uw dagelijkse karweitjes en routines, in de manier waarop u zich kleedt, in de zaken die u leidt, in de relaties die u schept?

7. Wat is uw persoonlijke filosofie die u ervan weerhoudt de Wet van Aantrekking in uw leven toe te passen? Bent u volhardend in uw doelen? Groei je als je je uitstrekt, in plaats van terug te vallen op oude gewoontes?

8. Hoe kun je je meer in lijn voelen met de Wet van Aantrekking? Is er een aspect van jezelf dat je zou willen veranderen? Waar denk je aan als je je geld visualiseert, of je nieuwe auto, of je nieuwe auto onbetwistbare gedachten?

9. Is je geest een onderhoudend ding? Wanneer zijn je gebruikelijke zorgen ontstaan? Zijn er nieuwe gedachten die je zou willen planten? Heb je een onwrikbaar gevoel van jezelf? Houdt u van uzelf? Ben je verbonden met je lichaam? Zouden je vrienden dat merken?

10. Besteedt u meer tijd aan wat u niet wilt dan aan wat u wel wilt? Zit u angstig te zijn voor de toekomst? Wat kunt u hiervan leren?

11. Maak je keuzes op basis van controle? Heb je controle over al je bewegingen, woorden en gedrag?

12. Heb je gebieden waar je je schuldig voelt? Is het een hartverscheurend, spijt dragend, de pijn-onzichtbaar, fysiek en emotioneel schuldgevoel dat je met niemand deelt? Of… bent u bang voor iets in de toekomst waar u niet graag aan denkt?

13. Wat zijn uw geestelijke gaven? Voelt u zich soms geïsoleerd en alleen? Bent u van plan om niet deel te nemen aan de wereld waartoe u geneigd bent? Hoe voelt u zich daarbij?

Leave a Reply