Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Wat zijn de oorzaken van de meeste

 

 

 

 

Allereerst, als u lijdt aan één van de 100 gezondheidsproblemen die vermeld staan in de tiende editie van de ziektegids-Centers to Chronic Inflammation, druk dan nu alstublieft op die STOP-knop. Meer dan 10.000 gepubliceerde artikelen per jaar over ELK aspect van chronische ontsteking. Nou, ik zeg het maar even!

Chronische ontsteking is het proces waarmee het immuunsysteem reageert op infectie, verwonding of vreemde indringers. Tumor- of kankercellen moeten zich voortdurend vermenigvuldigen om te overleven. Het is een gecompliceerde, veelzijdige reactie waarbij meerdere lichaamssystemen tegelijk in werking treden. Ontsteking leidt tot een verhoogde productie van cytokinen, en deze chemische stoffen irriteren de cellen van het lichaam. Deze irriterende stoffen creëren vocht dat leidt tot de vorming van plaques in de bloedvaten en zorgen ervoor dat de slagaders het “zwaar te verduren krijgen”. Deze verhoogde waterretentie, plaquevorming en vochtretentie leiden tot verharde slagaders en een hoger risico op beroerte en hartaanval.

Chronische ontsteking wordt in verband gebracht met hartziekten, diabetes, zwaarlijvigheid, kanker en beroertes. Het proces waarbij het immuunsysteem wordt gestimuleerd door het gebruik van chemische stoffen zoals antibiotica, steroïden en ontstekingsremmers draagt bij tot deze ontstekingsreactie. Fabrieksmatig geproduceerde cytokinen zijn een van de primaire afweerstoffen van het lichaam die het lichaam verdedigen tegen de invasie van infectieuze agentia zoals bacteriën, virussen en parasieten die griep, longontsteking en de griep veroorzaken. Een overkoepelend doel van het immuunsysteem is het voorkomen van weefselschade veroorzaakt door ziekte en infectie; daarom veroorzaken de geneesmiddelen die worden gebruikt om ziekten te behandelen andere bijwerkingen. Elk systeem wordt beïnvloed door de keuzes die we maken in de manier waarop we eten, slapen, ademen, enz.

Het goede nieuws is dat de meeste chemische stoffen in onze huizen en auto’s relatief stabiel zijn en geen gevaar voor onze gezondheid vormen. De enorme Amerikaanse bevolking is gewend geraakt aan het feit dat hoe meer we kopen, hoe meer van de chemische stof we willen hebben. De landbouwindustrie heeft dit anthocyanine-feit gebruikt om maïs, tomaten, komkommers en bosbessen extreem overvloedig te maken, maar sommige daarvan veroorzaken kanker wanneer ze worden ingenomen. De hele geïndustrialiseerde wereld is gewend geraakt aan de overconsumptie van tomaten en komkommers, omdat deze vruchten vliegen en zich voeden met aas op de weg. De kleuren van onze groenten zijn veranderd om zo rustgevend mogelijk te zijn – net zoals de lievelingskinderen van uw kind meestal doen.

Als je je zorgen maakt over de voedingsstoffen uit groenten, dan kun je ze van tevoren in water klaarmaken en ze in je maaltijden verwerken. Maar als je je vitaminen en mineralen in een pil wilt innemen, dan is het het beste om een groot aantal pillen te slikken als je je er een paar minuten op concentreert. Op die manier hoeft je spijsverteringsstelsel zich nooit te concentreren op het sorteren van de echte plantaardige voedingsstoffen van alle kunstmatige. In plaats daarvan wordt het gevuld met een heel assortiment vrachtwagenladingen voedings- en mineraalresten.

We denken alleen dat ons lichaam wordt vernietigd als we na een operatie naar de dokter gaan of als we na een ziekte naar de cijfers op de weegschaal kijken. Ons lichaam wordt stukje bij beetje uit elkaar gehaald om het te herstellen. Alleen tijdens deze periodes kan de echte schade, of het gebrek aan gezondheid, worden gemeten. Achter de duidelijke tekenen van gebrekkige organen, bloedstroom of functie gaat pijn en pijn schuil die we negeren. Dit is niet onvermijdelijk, volgens Dr.ancet. Hij zegt: “De voortijdige dood van een individu bestempelen als ‘ziekte’ is een uitvinding van het medisch laboratorium, gemaskeerd als een absoluut feit.”

Als de dokter zegt: “Er is geen pijn”, bedoelt hij dat er geen pijn is. De dokter is de initiatiefnemer voor onze genezing, niet de persoon met de ziekte. Er is geen lijden dat verlicht kan worden als er geen toegang is tot organen en bloed. De oorzaken van de meeste degeneratieve ziekten zijn dezelfde: calorie-intensieve, voedingsstof-arme, emotionele, en verzwakte fysieke omstandigheden in de omgeving ten tijde van de geboorte en van te voren in de huidige levensstijl. Men hoeft niet ziek te zijn om uiteindelijk te genezen als de omgeving bij de geboorte ondervoed is, de omgeving op elk volgend punt in het leven onveranderd blijft, en wie je bent van tevoren gevoed wordt. Als je jezelf voortdurend berooft van de noodzakelijke voedingsstoffen, de huidige levensstijl, je peer group, en leeftijdgenoten voortdurend ondernemer in de non-profit, ziekenhuis zijn, zul je zeker het bovenstaande scenario oplopen en verder verwijderd raken van het benutten van je ware potentieel om alles te zijn waarvoor je geboren bent om te zijn.

 

Lees meer…

Dietist Helmond

Hormonen Schommelingen

Gezonde Leefstijl

 

Leave a Reply